saygideger Kürdistanlilar.
öncelikle  kendim ile ilgili cok net bir belirlemede bulunayim.
Ben siradan bir Kürdistanliyim.
Kürdi degerlere  elinden geldigince bagli kalan ,
30 yillik mücadele sürecinde inandigi dogrulari savunan ve bu konuda kendi capinda ödün vermemeyi savunan biriyim.
Kürd ve Kürdistani degerlere bagliligi bu mücadelenin  cesitli alanlarinda veren , dag pratigi , zindan pratigi ve legal alan da yer almis  yüzbinlerce Kürd`ten biri hatta belkide en siradan olaniyim.
 Yasamim boyunca hic bir zaman Sömürgecilerden aman dilemedim , hic bir zaman sömürgecilerle dirsek temasim olmadi bu benim icin onurlarin en büyügüdür.
 Kürd mücadelesinin gelinen sürecte "önderligini" yaptigini iddia eden PKK ve onun yan kurumlarina yönelik tavrim  acik ve nettir.
 kimileri gibi utangacca degil net bir sekilde Kemalist ideoloji savunuculugunda somutlasan bu hareketin bir bütün olarak Kürd  düsmani olduguna inanirim o nedenlede bulundugum her alanda bu  yapinin teshirini görev bilirim.
 orta yolcu ve omurgasiz bir  durusu  onlarca yillik mücadele gecmisimde ve bu gün redediyorum. dolayisiyla bu gün arkasinda kitle var , iste onlara oy veren milyonlar kürd tür . biji ..... .... sloganini atanlar aslinda  baska bir seyi dile getiriyorlar..vs gibi  ilkesiz ve hic bir sosyal bilim kriterine uymayan özünde imrali ihanetinin ve onun savundugu  teslimiyete hizmet eden anlayislari  red ediyorum.
 inancim odurki herhangi bir gerekceyle bastan asagi imrali ihanetinin ipotegi olan bu  yapilara destek verenler onlarla özdestir.kürd halkinin ihaneti bilince cikarmasin engeldirler.kemalizme  ve dolayisiyla kürdistani rededen bu  anlayisin ve imralinin  güc kazanmasi icin  su tasiyicilaridirlar.
           --------------------------------------------
Bazi arkadaslarin yeni bir örgüt kurma calismalari ve cagrilarina uzak durdugum dogrudur. bu arkadaslarin iyi niyetinden ve kürdistani duruslarindan kusku duymuyorum ancak.
 her ne amacla olursa olsun UKM temelinde  olusacak bir örgütün internet sayfalarinda ayan beyan kurulamayacagi. birbirini tanimayan  siyaset bilimi üzerine elle tutulur tek üretimi olmayan bireylerin  iyi niyetleri ile örgüt degil kanarya sevenler kulübü bile kuramayacaklarina inaniyorum.
 hakeza kemalist ihanet hareketinin disinda bu gün Kürdistanda  nicel olarak istenen düzeyde olmazsa bile  uzun yillar Kürd mücadelesine emek vermis ve var olan Kürdistani örgüt/Parti vs gibi kurumlara karsida saygisizlik  olacagi düsüncesindeyim.
 örnegin örgüt kurma calismasi yapan arkadaslarin bu Parti yada örgütlerden nerede ayrildiklari onlarin varligini  hangi nedenlerle redettikleri konusunda hic bir fikrim yok.
 bu arkadaslarin  kuracaklari örgütlerin  örnegin KKP  yada PRK den , PSK yada DDKD  den farkli savunduklari nedir.hic bir fikrim olmadigi gibi ne icin örgüt kuruluyor onuda anlamis degilim.
 bunlari söylerken  bu calismayi! yapan arkadaslari incitmek aklimin ucundan gecmez.
 sonuc olarak ben böyle bir calismada yer almayacagim. arkadaslara basarilar dilerim!!
 gelelim KEW(A) nin hakkimda verdigi  puanlamaya.
 sadece gülümsedim.
 siyasetin ne oldugundan bihaber birinin  onun belirtmesiyle cizrede DTP  yada Kemalizm poropogandasi yapmakla insanlar hakkinda böyle küstahca  yorumlar yapma hakki birbiriyle örtüsüyor.
 Ayni gelenegin Qandil temsilcilerinin onlara ve imraliya elestiri götüren her Kürde ajan yaftasi yapistirmasinin etkileri ve sonucudur bu. sadece gülüyorum ,.
gülerkende herkesin haddini bilmesi gerektigini belirtiyorum.
 Yurtseverlik önce ihanetin taniminin yapilmasini dayatir.
 bu tanimi yapamayan bana göre  yurtsever degildir.
 2.2 milyon oyla gücü(!) ortada olan bu cevre ki o güc bu ihanetin ne yazikki farkinda degil.geriye kalan 18.milyon  Kürdü ajan hatta daha ileri giderek Kürd olmamakla itham ediyorsa yurtseverlerin buna  verecek bir yanitlari vardir diye düsünüyorum ve benim yanitim . ihanet aciga cikacak olacaktir.
 saygilar.
emin olki ben o  sahsin bana vedigi  puanlamaya  kizmadim. dedim ya sadece güldüm.
sizlerin tartismasini ise keyifle izliyorum bahsettiginiz yazilarin hepsini okudugumu saniyorum.
niyetiniz ve kürdistani durusunuzdan  asla süpheye düsmedim.
saygiyla izleyici olmaya devam edecegim.
saygilar.
      
          
      mailimi aldin mi ?
      
          
      Hocam tesekkürler ...
Mailini aldim,
yakinda bir tane yazarim ...
SElam ve sevgiyle
      
          
      Demirci Kawa biz kurd halkin degeridir tipki sizler gibi ama sizlerin Demirci Kawa ya karsi sahsi olarak saldirmaniz indirekte olsa hos görmiyorum.Bu tatsiz kucuk olaylarin buyutuldugunu bugun sitede görduk.Zaten sitede bazi kendini bilmiyen paravakatörler hazir durumda kiskirtmalara yönelmek icin.Sizleri Imrali deki agir kosularda ve tek hucrede hasta edilmis halinde faydalanan sahsina ve TC ye elestirileriniz bicimine katilmazsamda saygi duymaktayim.Kocaman dunyada ve ortadoguda olaylar uzerinde görusler ögretmek gerekirken gelirdöner ayni dil ile bogusmamiza ne gerek var ?
                Selamlarimla ve saygilar
                  SERHAT
      
          
      keke SERHAT benim KEW(A) ile kisisel bir sorunum yoktur.
Benim tavrim ihanete ve onu savunanlara karsidir.
vicdani sorumlulugum Kürd katili mistoyu aklayanlari , DTP ye oy vermeyenlerin Kürd olarak kabul edilmedigini söyleyenlere .
Kendileri disindaki herkesin ajan , satilmis , parali yazarlar oldugunu söyleyenlere.
Kadim Kürdistan  vatanini TC  sömürgecilerine peskes cekenlere  ve onun propogandasini yapanlaradir.
dolayisiyla tavrim kisisel degildir.
kimki bu ihaneti  savunuyorsa onadir tavrim.
kimki bu ihanete destek istiyor onadir tavrim ve bu konuda  cok netim.
kemalist kürd olmak , apo denen hainin  savunduklarini savunmak ve kürde dayatmak , kürd sahsiyetlerine  pervassizca saldiranlari önder göstermek sizce kücük seyse bu sizin sorununuzdur .
 benim degil.
      
          
      aynen dedigine katiliyorum.
yazdiklarim yeterlidir.
gerisi teferruattir.
saygilar.
      
          
      Sana kim ne demiş.Ayıp ayıp.Artık yaptığın yeter.
Ben genel olarak aklıma gelen yazarların küçük bir bölümü hakında düşüncemi belirtim.Ne oldu hemen kendine kırk tane yanlış pay çıkardın.
Ne kadarda kötü niyetlisin.
Pes doğrusu.Maksadın nedir anlamadım.Eğer beni hedeflemişsen,senin gibileri ile başedecek yeteneğim var.
Haydi işine bak.
      
          
      1-Senin ne haddine hakkimda yorum yapmak.
2-onurlu  insanlar onlara yönelik elestirilere yanit verir.
3-Apo ihanetine ve onun ayak takiminin iktidarina su tasiyan kim olursa olsun yurtsever degildir.
4-Aynalarin , Demirtaslarin , Tugluklarin DTP sine oy isteyen ve bunu  care olarak kürd halkinin önüne koyan  siyasetciler , okur yazarlar benim nezdimde KEW dirler.
5-Sana yönelik düsüncemi bir hafta önce yazmis ve senin gibi bir apo ayakcisini muhatab almadigimi belirtmistim.o günden sonrada sana yönelik tek yanit vermedigim gibi senin oldugun zincirlere ve yazilara yazmadim.
6-Apo ve onun ihanetcilerini Kürd partisi , Kürd hareketi olarak savunanlarin daha dün Qandilden Ismail besikciye sus diyen , Hüseyin Kaytana satilmis diyen Devsirme bile sayilamayacak kadar zavalli Duran Kalkandan farklari yoktur benim icin.
6-ve son RURES lik ihaneti saklamaktir , Kürd halkina dayatilan kemalist alcakliga sessiz kalmaktir.
sen önce  onurluca  RURES ligi tarif et sonra bana  yönelik yorum yap.
      
          
      Apocu kemalizmin kirlettigi kisilikler benden uzak dursun. camur bulasmasin 17 yil o camurun icinde kaldim ve 12 yildir  o lanet camurun bulastigi pacalarimi temizleme ugrasindayim. Kürd halkina karsi  bir bicimde ortagi oldugum günahin  vicdani sorumlulugu altindayim ve vicdanim sizliyor.
 o nedenle  bana bulasma.
      
          
      Bir cevrene bak , hangi kurd arkadas veya aile cevresine hos bakip guzel sözler kulanir ? Yok ,kalmadi o beyinlerimiz. hep dolasip,dolasip huzursöz olan sikintimiza gunah kecisini buluruz.Birde kendine bak.kendine hangi huzurlu yasam kurdun ? Gercekten kendini yasamin karanliklarinda cikarip "Relaks " ve sevkatli yasam kurdurabildinmi ? Tabiki yok. O zaman muhakak insanoglu bir gönah kecisini bulur.Dunyada olup bitenler hakinda bazi olaylar özerinde teoriler ögretki biraz hafizamiz acilsin kurban.
                     Saygilar
      
          
      Bu konuda muhakak sizlerinde bildiginiz hokabaz aydinlarimiz Tc ye onbinlerce euro yatirip Tc nin kirli savasina katikilarina söyliyecek lafiniz varmi.
              Tesekurler
            SERHAT
      
          
      en bastada  tipis tipis gidip askerlik yapan Sabri ok a var.
TC ye gidip askerlik yapan sonrada  kürd genclerine TC ye asker olmayin gerillaya katilin cagrisi yapan ikiyüzlülerede var.
      
          
      kek rubar senin o kurd ve acik alnindan öperim, 
DTP genelbaskani Nurettin Damirtas  "mehmetcige" yakisir tarzda "En büyük asker bizim asker" sloganlari ve zilgitlariyla ugurlanarak gitti...
kandilde olup türklere gönüllü askerlik yapan kemalist "mehmetcikler"ide samak lazim 
ama liste o kadar uzunki buraya sigacagini hicmi hic sanmiyorum...
Tu u kurdén wek te herbijin...!
      
          
      Kawa.
sen: kim nedir? ne deyildir görü$ünü kendine saklasan ne kaybedersin?
kawa farkindaisen ki farkindasin!!
sen bu forma geldiginden beri kavganin sonu gelmiyor!!  acaba bunu hic dü4ündün mü?
kawa:
sen cogu insani kandirabilirsin ama !!  beni vede Rubari kandiramazsin!
ben seni senden daha cok tanidim hem newrozda hemde welatparezde !!
kawa.
ben $ahsen sana niye cevap vermiyorum biliyormusun?
inan senin o aman özür diliyorum bilmem ayaklarini i$ olsun diye söylemenden!
bak sen özür dilerken bile dürüst olmiyorsun!!
senin yüzünden welatparezden kactim !!
buraya geldin ho$ geldin ! ama bizimle dalga gecmekten vazgec!!
mileti birbirine dü$ürmekten vazgec!
sen ne zamanki provakasyonlardan vaz gectin vede dürüst oldun ! o zaman senin elini öper bir kürd olarak   saygi duyariz !!
bu sana  ilk ve son cevabimdir!!
      
          
      Neden KAWA ya "KEW(A)“ diyorsunuz?  Forumun basinda amblemi olan KAWA ya sayginiz varsa KAWA nin ismini dogru telafuzedin.
      
          
       
        
     
       
       
       
       
      
Re: örgüt-örgütlenme ve KEW(A) ya yanitimdir.!