Direkt zum Inhalt
Submitted by Anonymous (nicht überprüft) on 6 Mai 2008

30 yillik savas beliki turkleri bir cizgiye getirimis.30 yillik bir savas kan reva icinde gecti.turklerin aklini basina getirmis guzukmekte.ama bu acilardan sonra bu suylem cok ilkel ve cok gerileri bizlere hatirlatmakta.yani 70 yil uncesini.

ben isterdimki turkler bu 30 yil savastan sonra.bu kadar cana kana mal olmus bir savasin sonucu bu suylem yerine daha akli selim daha uygar daha caga uygun olsyadi.
ne demek 1.meclisin renkleri.meclisin iki milletli gurunumu demesi gerekirdi.
herkeste bil;iyorki bu savas pkk ve mhp arasinda gecti.30 da ne canlar ne kanlar a mal oldu.peki o insanlarin kani cani izdiraplari sadece renklerin olusmasi mi olmaliydi.yoksa iki halkin bir arada olmasimi suyllenmeli idi.
turkun tarihteki oyunlarini artik bilmeyen kurd yok gibi.
bu suylem yine bir oynun baslangicimi.?

Neuen Kommentar schreiben

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.