Skip to main content
Submitted by Anonymous (not verified) on 30 July 2008

Adı sanı önemli değil, ama seri imalat oldukları tek merkezden çıktıkları ayan beyan ortada yazilar yazanlar. Kemalizmi Kürd'e yutturma projesi sahiplerinin puppet'leri.

Mağduru katile aşık etmek gibi bir şey, binbir alavere dalavereyle mağduru halüsinasyonlardan geçirtmek, beynini yıkamak gerekir.

Beyin yıkamaya nerden başlanacağı da belli aslında, değer verdiğini değersizleştirmek gerekir.

Kürdler ve Kemalizm söz konusu olunca, sadece Kemalizm'i övmek yetmez, Kürd isyanları ile bu isyanların yiğit liderlerini de bir şekilde hal etmek, zihinlerden çıkarmak veya kalacaksa karartarak, bulandırarak kalmasını sağlamak gerekir. Özellikle ser verip de sır vermeyen yiğit önderleri, çünkü onların şeffaf görülmesi, na-yiğit öndercikleri çok fazla çıplak göstermekte.

Kürdler, bu yazılarda belirtildiği gibi kendilerine istedikleri için Kemalizme karşı değil, Kemalizm Kürdleri yeryüzünden ve insanlık tarihinden silmeye giriştiği için Kürdler ona karşı meşru müdafaa halinde olup, fırsat bulunca da saldırı halinde olacağına kuşku da yoktur. Zaten ondan kurtulduğu an, kendi önderliğini de yaratmış, kendi milli perspektifi kendi tarihsel sosyal gerçeklikleri üzerinde oturmuş olacaktır.

Milletler kasabı ideolojisinin babası ezilen, mazlum bir milletin hedefi olabilir ancak. Nedeni de en başta kendisini, ilaveten başka milletleri de yok etme projesinin beyni olduğu için, yoksa bu yazıdaki saçmalıklar nedeniyle değil.

Devlet konusuna gelince, iyi veya kötü, dünyada milletler var ve bu milletler devletler halinde örgütlenmiş. Yine aynı dünya da Kürdün millet ve devlet gerçekliği reddedilmekte, bunun için tarihsel, sosyal, kültürel, hatta linguistik, cografik, demografik bütünlüğü tarumar edilmeye çalışılmakta, yetmeyince soykırım denemeleri yapılmaktadır. Millet olarak yokedilmeye çalışıldığına göre, millet olarak ayakta kalarak buna karşı direnilir. Başka şekli mi var, bir millet milletliğini dejenere ederek millî sorununa nasıl sahip çıkar?

Devetle ilgili saçmalıklarına gelince, onun için de şöyle diyeyim. Gisinler başka ülkelerdeki benzerleriyle halen mevcut devletleri yıkmaya çalışsınlar. Bizimle uğraşmasınlar, bizimki hemüz yok nasılsa. Biz millet olarak ortak akıl yolumuzda gelişerek bizim devleti kurma güç ve aşamasına geldiğimizde, diğerlerini yıkmışlaras, ne ala, biz de kurmayız olur biter. Ama hepsi (özellikle de Tirko devleti) dimdik ayaktaysa ve bunlar hala bize devlet kötüdür, kurmayın diyorsa, basarız kıçlarına tekmeyi kurarız devleti. Ilk tekme de birayê min Berwarto'dan Kürdçe hêlan esliginde.

Hadi kolay gelsin, gidin de var olan devletleri yıkmaya, milletleri milletlikten çıkarmaya başlayın bir an evvel. Bu arada biz millet olarak bütünüğümüzü koruyup, gelistirmeye, devletimizi kurmaya hazır hale gelmeye çalışacağız. Sakın ha, biz o aşamaya geldiğimizde, ortada tek evlet kalmış olmasın, özellikle de TC devleti, yoksa ilk tekmeyi siz yiyeceksiniz.

Mancel

Anonymous (not verified)

Wed, 07/30/2008 - 13:57

Ihanet teorilerini Kürtler arasinda kabul ettirmeye calisuiyorlar. Konfederalîzm ihanet teorisini yerlestirme görevlileridir. Cok acik siritmaktaydi misyonlari.. Suwar

نەناسراو (not verified)

Fri, 08/01/2008 - 02:28

ne güzel ya herşeyi t.c yapmış planlamış . k,m ne devleti yıkmış bu kadar . deki bi örnek verki bende bilim aydınlanim. t.c kurulduktan sonnra hangi devleti yıkma planları yapmış . hangi topraklarda gözü oldugunuz açık secik beyan etmiş.laf söylüyosun ama atıp tutmkatan başka bişi degil söyldiklerin. o degil söylediklerinede sende inanmışşsın hatta hayal dünyan ve fantazilerin de kimbilir daha neler var. mahrum bırakmabizi onlardan .ya ne devleti kuracaksın açık açık söyle kurulucak bi devlet senin devletin mi olucak . kürtlerin devletimi olucak. herkesss hep bir agızdan eveetttttttt der gibi. ama degil işte. barzani babanızın devleti ve siz uşakları olacak . o sarayda yaşayacak sizleri kümese layık görecek. bi de saddama diktatör dersiniz. dogruda dersinizdee yahu barzaninin farkı nee hele bi muhalefet ol bak napıo seni barzani baban. yane fantaziler heeee

نەناسراو (not verified)

Sat, 08/02/2008 - 00:46

Sizi gidi tosuncuklar sizi, devran döndü yavrularim, tilki uyandi, bölge halklarina ihanet ederek kurdu bu devleti birçok halkin imhasi pahasina atalariniz. Çogunda basarili da oldunuz, ne de olsa Hitler'e bile örnek olacak kadar beceriklisiniz. Fakat bir tanesi var ki bir türlü olmuyor degil mi? Ben diyeyim dokuz sen de on canli. Iste o halk milletlesiyor ve bundan korkanlar oluyor. Bilin bakalim kim bu korkanlar? Ehh Kürd atasözü bosuna dememiz, `Xayîn bi xof in', yani 'Hainler korkak olur'. Bir gün ihanetin hesabi sorulur korkusuyla elbette. Zira kurdugu melun sey baska halklara ihanet pahasina olmus. Olmus ama olmus da bitmemis, tosuncuklar. Bu is burda bitmez. Finali var bunun. Bekleyin ve görün, kalbiniz dayanirsa tabii. Mancel

Add new comment

Plain text

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.